Εργατικό ατύχημα: Άνδρας έπεσε από σκαλωσιά – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Εργατικό ατύχημα: Άνδρας έπεσε από σκαλωσιά – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου διακομίσθηκε το πρωί της Κυριακής (23/03), εργάτης από τη Συρία, ο οποίος τραυματίστηκε μετά από πτώση σε υπό ανέγερση οικοδομή στην Πέγεια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεαρός άνδρας κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε την ισορροπία του και έπεσε από σκαλωσιά.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο και ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να εξεταστεί αφού φαίνεται πώς τραυματίστηκε.

Η σκηνή αναμένεται να εξεταστεί από λειτουργούς του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ζελένσκι πριν τη συνάντηση με Τραμπ: «Ο Πούτιν δεν θέλει ειρήνη»

Ζελένσκι πριν τη συνάντηση με Τραμπ: «Ο Πούτιν δεν θέλει ειρήνη»

Λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη συνάντησή του με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στη Φλόριντα, ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι κατηγόρησε ευθέως τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν ότι «δεν θέλει ειρήνη», μετά τη μεγαλύτερη σε διάρκεια αεροπορική επίθεση της χρονιάς στην ουκρανική πρωτεύουσα, την ώρα που το Κίεβο επιχειρεί να ενισχύσει τη διπλωματική του θέση ενόψει πιθανής ειρηνευτικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE