Εργατικό ατύχημα: Άνδρας έπεσε από σκαλωσιά – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Εργατικό ατύχημα: Άνδρας έπεσε από σκαλωσιά – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου διακομίσθηκε το πρωί της Κυριακής (23/03), εργάτης από τη Συρία, ο οποίος τραυματίστηκε μετά από πτώση σε υπό ανέγερση οικοδομή στην Πέγεια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεαρός άνδρας κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε την ισορροπία του και έπεσε από σκαλωσιά.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο και ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να εξεταστεί αφού φαίνεται πώς τραυματίστηκε.

Η σκηνή αναμένεται να εξεταστεί από λειτουργούς του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρακτορείο ΑΝΚΑ: Στην περιοχή μας 3–11 Νοεμβρίου η Ολγκίν – Ανακοίνωσε τον πρώτο του «διορισμό» ο Ερχιουρμάν

Πρακτορείο ΑΝΚΑ: Στην περιοχή μας 3–11 Νοεμβρίου η Ολγκίν – Ανακοίνωσε τον πρώτο του «διορισμό» ο Ερχιουρμάν

Οι σχέσεις με την Τουρκία «ξεπερνούν τα συνηθισμένα διπλωματικά όρια μεταξύ δύο κρατών» και βασίζονται σε «ιστορική κοινότητα και αμοιβαία εμπιστοσύνη», δήλωσε ο νέος Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν σε συνέντευξή του στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων ANKA.

BEST OF TOTHEMAONLINE