ΚΟΚ & ΔΑΖ: Δεν συμφωνεί με πρακτικές ταλαιπωρίας του κοινού από κυνηγούς

ΚΟΚ & ΔΑΖ: Δεν συμφωνεί με πρακτικές ταλαιπωρίας του κοινού από κυνηγούς

Δεν συμφωνεί με πρακτικές που οδηγούν σε ταλαιπωρία το κοινωνικό σύνολο, αναφέρει η Κυπριακή Ομοσπονδία Κυνηγίου και Διαχείρισης Άγριας Ζωής (ΚΟΚ & ΔΑΖ) διευκρινίζοντας ότι τόσο η χθεσινή διαδήλωση όσο και εκείνη της προηγούμενης εβδομάδας δεν διοργανώθηκε από την ίδια.

Όπως αναφέρει σε δελτίο Τύπου, λόγω της "σύγχυσης στην οποία βρίσκεται μερίδα του κοινωνικού συνόλου", τόσο η χθεσινή διαδήλωση όσο και η διαδήλωση της προηγούμενης βδομάδας, "δεν διοργανώνεται από την ΚΟΚ & ΔΑΖ, αλλά από πολιτικό κόμμα το οποίο φέρει στην ονομασία του την λέξη «κυνηγός»".

Επαναλαμβάνει ότι η Ομοσπονδία, η οποία "αποτελεί και τον εκ του Νόμου αναγνωρισμένο εκπρόσωπο των κυνηγών, παρά το ότι σέβεται το δικαίωμα του συνέρχεσθαι, εν τούτοις δεν συμφωνεί με πρακτικές οι οποίες ταλαιπωρούν ολόκληρο το κοινωνικό σύνολο, πόσο μάλλον όταν οι επαφές με τους αρμόδιους φορείς ευοδώνουν τα αιτήματα της Ομοσπονδίας, τα οποία απορρέουν από την πλειοψηφία των κυνηγών".

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Στις 16 και 17 Ιουλίου η συνέχιση του διαλόγου - Βλέπουν «πρόοδο» τα ΗΕ – Σήμερα συνεδριάζει το Εθνικό

Κυπριακό: Στις 16 και 17 Ιουλίου η συνέχιση του διαλόγου - Βλέπουν «πρόοδο» τα ΗΕ – Σήμερα συνεδριάζει το Εθνικό

Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από την πενταμερή συνάντηση της Νέας Υόρκη, η οποία όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο ΟΗΕ, θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE