ΚΟΚ & ΔΑΖ: Δεν συμφωνεί με πρακτικές ταλαιπωρίας του κοινού από κυνηγούς

ΚΟΚ & ΔΑΖ: Δεν συμφωνεί με πρακτικές ταλαιπωρίας του κοινού από κυνηγούς

Δεν συμφωνεί με πρακτικές που οδηγούν σε ταλαιπωρία το κοινωνικό σύνολο, αναφέρει η Κυπριακή Ομοσπονδία Κυνηγίου και Διαχείρισης Άγριας Ζωής (ΚΟΚ & ΔΑΖ) διευκρινίζοντας ότι τόσο η χθεσινή διαδήλωση όσο και εκείνη της προηγούμενης εβδομάδας δεν διοργανώθηκε από την ίδια.

Όπως αναφέρει σε δελτίο Τύπου, λόγω της "σύγχυσης στην οποία βρίσκεται μερίδα του κοινωνικού συνόλου", τόσο η χθεσινή διαδήλωση όσο και η διαδήλωση της προηγούμενης βδομάδας, "δεν διοργανώνεται από την ΚΟΚ & ΔΑΖ, αλλά από πολιτικό κόμμα το οποίο φέρει στην ονομασία του την λέξη «κυνηγός»".

Επαναλαμβάνει ότι η Ομοσπονδία, η οποία "αποτελεί και τον εκ του Νόμου αναγνωρισμένο εκπρόσωπο των κυνηγών, παρά το ότι σέβεται το δικαίωμα του συνέρχεσθαι, εν τούτοις δεν συμφωνεί με πρακτικές οι οποίες ταλαιπωρούν ολόκληρο το κοινωνικό σύνολο, πόσο μάλλον όταν οι επαφές με τους αρμόδιους φορείς ευοδώνουν τα αιτήματα της Ομοσπονδίας, τα οποία απορρέουν από την πλειοψηφία των κυνηγών".

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE