Έρχεται στις 15 Νοεμβρίου ο Νταβούτογλου στα κατεχόμενα

Έρχεται στις 15 Νοεμβρίου ο Νταβούτογλου στα κατεχόμενα

Στις 15 Νοεμβρίου για την επέτειο της παράνομης ανακήρυξης του ψευδοκράτους αναμένεται στα κατεχόμενα ο Τούρκος Πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου.

Σύμφωνα με τα τ/κ ΜΜΕ, ο κ. Νταβούτογλου, που είχε υποσχεθεί και στον Μουσταφά Ακιντζί να πραγματοποιήσει το πρώτο του ταξίδι ως επανεκλεγείς με το ΑΚΡ Πρωθυπουργός της Τουρκίας στα κατεχόμενα, προσκλήθηκε και από τον “πρωθυπουργό” Ομέρ Καλιοντζού στο συγχαρητήριο μήνυμα που του έστειλε μετά τις εκλογές στην Τουρκία.

Η σταθερότητα και η ανάπτυξη της Τουρκίας θα διασφαλίσει την ευημερία και τη σταθερότητα και του ψευδοκράτους, ανέφερε ο κ. Καλιοντζού, ενώ ο κ. Νταβούτογλου τον ευχαρίστησε και πρόσθεσε ότι από τη στιγμή που σχηματιστεί η κυβέρνηση στην Τουρκία, θα επισκεφθεί το ψευδοκράτος.

Η “πρόεδρος” της “βουλής”, Σιμπέλ Σιμπέρ που επίσης έστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον Τούρκο Πρωθυπουργό, δήλωσε ότι αναμένουν τον Αχμέτ Νταβούτογλου για τους εορτασμούς της 32ης επετείου της παράνομης ανακήρυξης του ψευδοκράτους την Κυριακή 15 Νοεμβρίου.

Εθιμοτυπικά όλοι οι Τούρκοι Πρωθυπουργοί κάνουν στα κατεχόμενα το πρώτο τους ταξίδι στο εξωτερικό μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Πρώτη δήλωση του Χαμενεΐ μετά τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς στο Ιράν: «Η τιμωρία συνεχίζεται» - Αλματώδης αύξηση των τιμών του πετρελαίου

Live: Πρώτη δήλωση του Χαμενεΐ μετά τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς στο Ιράν: «Η τιμωρία συνεχίζεται» - Αλματώδης αύξηση των τιμών του πετρελαίου

Το Ιράν ένα βήμα πριν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, συναγερμός για το διεθνές εμπόριο. Προειδοποίηση στις ΗΠΑ για «υψηλό κίνδυνο τρομοκρατικής απειλής» μετά τα αμερικανικά πλήγματα στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE