Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
Η 27χρονη κατηγορείται για επικίνδυνη οδήγηση και οδήγηση υπό την επήρεια μέθης ενώ η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για τις επόμενες ημέρες και αφέθηκε ελεύθερη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε στις 20:39, επί της Δελφών. Η 27χρονη που οδηγούσε αυτοκίνητο, συγκρούστηκε πρώτα με δίκυκλη μοτοσυκλέτα και στη συνέχεια προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα.
Κατά τον έλεγχο των αστυνομικών που έφτασαν στο σημείο διαπιστώθηκε ότι η Γεωργία Μπικα οδηγούσε έχοντας καταναλώσει αλκοόλ. Συγκεκριμένα, κατά την πρώτη μέτρηση βρέθηκε ποσοστό 1,16/lt εκπνεόμενου αέρα, μετρηθείσα με ηλεκτρονική συσκευή αλκοολομέτρησης, και κατά τη δεύτερη μέτρηση ποσοστό 0,70 mg/lt εκπνεόμενου αέρα.
Όπως ανέφερε στο protothema.gr ο συνήγορος υπεράσπισης της Γεωργίας Μπίκας, Δημήτρης Ραπτόπουλος, η εντολέας του αναγνωρίζει το λάθος της και δεν αμφισβητεί τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει. «Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός παρά μόνο υλικές ζημιές. Ζητάει ειλικρινά συγγνώμη και θα αποκαταστήσει τις υλικές ζημιές στην μοτοσικλέτα και στο αυτοκίνητο που ενεπλάκησαν στο τροχαίο», τόνισε.
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις