Συνελήφθη o Γιαννάκης Γιαννάκη - Αύριο ενώπιον Δικαστηρίου

Συνελήφθη o Γιαννάκης Γιαννάκη - Αύριο ενώπιον Δικαστηρίου

Συνελήφθη πριν από λίγο, με δικαστικό ένταλμα σύλληψης, ο πρώην Επιτρόπος Εθελοντισμού, Γιαννάκης Γιαννάκη.

Το ένταλμα σύλληψης εξέδωσε τη Δευτέρα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, με οδηγίες να παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την εμφάνισή του στην επόμενη δικάσιμο, στις 2 Απριλίου.

Υπενθυμίζεται ότι, νωρίτερα, ο Γιάννης Γιαννάκη δεν εμφανίστηκε κατά την προγραμματισμένη δικάσιμο, που είχε οριστεί να ξεκινήσει στις 10.30 το πρωί, αφού επικαλέστηκε μέσω δικηγόρου ασθένεια, η οποία δεν του επέτρεπε να προσέλθει στο δικαστήριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.