Χωρίς ρεύμα έμειναν περιοχές ανά το παγκύπριο - Τι συνέβη

Χωρίς ρεύμα έμειναν περιοχές ανά το παγκύπριο - Τι συνέβη

Χωρίς ρεύμα έμειναν αρκετές περιοχές της Κύπρου λόγω βλάβης που παρουσιάστηκε σε μονάδα ηλεκτροπαραγωγής στον σταθμό της ΑΗΚ στο Βασιλικό.

Όπως ανέφερε η Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ Χριστίνα Παπαδοπούλου στο ThemaOnline, η διακοπή ηλεκτρισμού ήταν ολιγόλεπτη (περίπου 15 λεπτά) και η ηλεκτροδότηση επανήλθε σε όλες τις επηρεαζόμενες περιοχές,  αφού λειτούργησαν οι εφεδρικές μονάδες στον σταθμό Βασιλικού.

Ανακοίνωση ΔΣΜΚ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Διαχειριστή Συστήματος Μεταφοράς, η βλάβη είχε ως αποτέλεσμα την αποφόρτωση των Μονάδων Παραγωγής ΕΣΚ50, ΕΣΚ51 στον Ηλεκτροπαραγωγό Σταθμό Βασιλικού φορτισμένη στα 90 MW, με επακόλουθο την απόρριψη καταναλωτικού φορτίου σε διάφορες περιοχές της Κύπρου.

Καταβάλλονται συνεχείς προσπάθειες για αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης το συντομότερο δυνατό, καταλήγει η ανακοίνωση. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναστασιάδης κατά Αρχής Διαφθοράς: «Πρωτόγνωρα ευρήματα» και αιχμές για «λαϊκά δικαστήρια»

Αναστασιάδης κατά Αρχής Διαφθοράς: «Πρωτόγνωρα ευρήματα» και αιχμές για «λαϊκά δικαστήρια»

Πολυσέλιδη παρέμβαση του τέως Προέδρου για το πόρισμα γύρω από το «Κράτος Μαφία». Αμφισβητεί τις εισηγήσεις για ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα, καταγγέλλει «πλάνη περί τα γεγονότα» και θέτει ζήτημα Κράτους Δικαίου

BEST OF TOTHEMAONLINE