Χωρίς ρεύμα έμειναν περιοχές ανά το παγκύπριο - Τι συνέβη

Χωρίς ρεύμα έμειναν περιοχές ανά το παγκύπριο - Τι συνέβη

Χωρίς ρεύμα έμειναν αρκετές περιοχές της Κύπρου λόγω βλάβης που παρουσιάστηκε σε μονάδα ηλεκτροπαραγωγής στον σταθμό της ΑΗΚ στο Βασιλικό.

Όπως ανέφερε η Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ Χριστίνα Παπαδοπούλου στο ThemaOnline, η διακοπή ηλεκτρισμού ήταν ολιγόλεπτη (περίπου 15 λεπτά) και η ηλεκτροδότηση επανήλθε σε όλες τις επηρεαζόμενες περιοχές,  αφού λειτούργησαν οι εφεδρικές μονάδες στον σταθμό Βασιλικού.

Ανακοίνωση ΔΣΜΚ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Διαχειριστή Συστήματος Μεταφοράς, η βλάβη είχε ως αποτέλεσμα την αποφόρτωση των Μονάδων Παραγωγής ΕΣΚ50, ΕΣΚ51 στον Ηλεκτροπαραγωγό Σταθμό Βασιλικού φορτισμένη στα 90 MW, με επακόλουθο την απόρριψη καταναλωτικού φορτίου σε διάφορες περιοχές της Κύπρου.

Καταβάλλονται συνεχείς προσπάθειες για αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης το συντομότερο δυνατό, καταλήγει η ανακοίνωση. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του ΠτΔ στο «Τ» μέσα στο προεδρικό αυτοκίνητο – Όλα όσα αποκαλύπτει

VIDEO: Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του ΠτΔ στο «Τ» μέσα στο προεδρικό αυτοκίνητο – Όλα όσα αποκαλύπτει

Σε μια πορεία από το Προεδρικό Μέγαρο μέχρι την Πάφο, ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανοίγει τις πόρτες του προεδρικού οχήματος για πρώτη φορά σε Μέσο Ενημέρωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE