Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
Συγκεκριμένα σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, στις 21:38 ανταποκρίθηκαν οι πυροσβεστικοί σταθμοί Λεμεσού με ένα στελεχωμένο πυροσβεστικό όχημα για πυρκαγιά σε μοτοσυκλέτα αγνώστων στοιχείων στην κοίτη του ποταμού Γαρύλλη.
Από την πυρκαγιά το δίκυκλο έπαθε εκτεταμένες ζημιές.
Στις 02:10 ανταπόκριση των πυροσβεστικών σταθμών Λευκωσίας με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα για πυρκαγιά σε εμπορευματοκιβώτιο το οποίο βρισκόταν σε χωράφι στη Μακεδονίτισσα. Από την πυρκαγιά το περιεχόμενο του εμπορευματοκιβωτίου (οικοδομικά υλικά) έπαθε εκτεταμένες ζημιές.
Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.
Στις 01:55 ανταπόκριση των πυροσβεστικών σταθμών Λεμεσού με ομάδα και όχημα διάσωσης για τροχαία σύγκρουση δύο οχημάτων στο παλιό δρόμο Επισκοπής.
Έγινε χρήση διασωστικών εργαλείων και ένα άτομο αποπαγιδεύτηκε από το ένα όχημα.
Από το δεύτερο όχημα, δύο άτομα εξήλθαν πριν την άφιξη μας. Και τα τρία άτομα τα ανέλαβε η Υπηρεσία Ασθενοφόρων για περίθαλψη και μεταφορά τους στο ΤΑΕΠ Λεμεσού.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις