Καραμπόλα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας

Καραμπόλα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας

Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματίες από στο τροχαίο ατύχημα, το οποίο σημειώθηκε γύρω στις 6 το απόγευμα στο αυτοκινητόδρομο.

Καραμπόλα με τρία αυτοκίνητα σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, κοντά στην Βιομηχανική Περιοχή Ιδαλίου. Ευτυχώς σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, όλοι οι επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους. 

Στο αυτοκινητόδρομο λόγω του τροχαίου σχηματίστηκε ουρά από οχήματα, ενώ μέχρι τα καθαριστεί ο δρόμος η αστυνομία διοχέτευε την τροχαία κίνηση από το παλαιό δρόμο.

Η αστυνομία με νέα ανακοίνωση της ενημερώνει ότι ο δρόμος έχει ανοίξει και η  η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καραμπόλα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.

BEST OF TOTHEMAONLINE