Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Συνελήφθη ο 35 χρόνος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια
Στη σύλληψη του 35χρονου οδηγού του οχημάτος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια Κρασιά προχώρησε η Αστυνομία.
Το περιστατικό εκτυλίχθηκε κοντά στην αεροπορική βάση του Σαιν-Ντιζιέ, κατά τη διάρκεια δοκιμής ακροβατικών ελιγμών από αεροσκάφη της ομάδας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πολεμική Αεροπορία της Γαλλίας, δύο πιλότοι και ένας επιβάτης κατάφεραν να ενεργοποιήσουν με επιτυχία τα εκτινασσόμενα καθίσματά τους και βρέθηκαν ζωντανοί έχοντας τις αισθήσεις τους.
Σύμφωνα με το τοπικό μέσο Puissance Télévision, το ένα από τα μαχητικά κατέπεσε στις εγκαταστάσεις των σιλό Calin στην περιοχή του Σαιν-Ντιζιέ, ενώ το δεύτερο εκτιμάται ότι κατέληξε σε παρακείμενο κανάλι.
Δείτε βίντεο:
Οι γαλλικές Αρχές δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας των διασωθέντων, ενώ και τα δύο αεροσκάφη έχουν καταστραφεί ολοσχερώς. Οι έρευνες για τα αίτια του ατυχηματος βρίσκονται σε εξέλιξη.
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις