Video: Οι φουκούδες και ο «εκβιασμός» του κράτους από τους κυνηγούς - Πως απαντά ο Λετυμπιώτης

Video: Οι φουκούδες και ο «εκβιασμός» του κράτους από τους κυνηγούς - Πως απαντά ο Λετυμπιώτης

Ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης θα βρίσκεται στο Παρίσι την προσεχή Πέμπτη, μετά από πρόσκληση του Γάλλου Προέδρου, προκειμένου να συμμετάσχει σε Σύνοδο για την Ουκρανία. 

Στο μεταξύ, όσον αφορά τη διαμαρτυρία των κυνηγών, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης , μιλώντας στην εκπομπή του ΡΙΚ «Πρώτη Ενημέρωση» τόνισε ότι η ειρηνική διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους είναι σεβαστό δικαίωμα. Ο κ. Λετυμπιώτης ανέφερε επίσης ότι η νομοθεσία πρέπει να εκσυγχρονιστεί και να αποσαφηνιστούν κάποιες πρόνοιες.

Αναφερόμενος στις πρόσφατες εξελίξεις, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος απέρριψε την έννοια του εκβιασμού σε σχέση με τις απαιτήσεις των κυνηγών, υπογραμμίζοντας ότι το κράτος δεν εκβιάζεται. Αν υπήρχε παρέμβαση της αστυνομίας, όπως για παράδειγμα σε συγκέντρωση εκατοντάδων πολιτών, θα ήταν κατανοητό το τι θα μπορούσε να συμβεί, κατέληξε ο κ. Λετυμπιώτης.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Τραμπ  επιδιώκει να πλήξει το Ιράν «πολύ σκληρά την επόμενη εβδομάδα» - Μεγάλης κλίμακας χερσαία επιχείρηση στον Λίβανο από το Ισραήλ

Ο Τραμπ επιδιώκει να πλήξει το Ιράν «πολύ σκληρά την επόμενη εβδομάδα» - Μεγάλης κλίμακας χερσαία επιχείρηση στον Λίβανο από το Ισραήλ

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση εισέρχεται ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ να συνεχίζουν τις επιθέσεις. Ο Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να επιδιώκει να πλήξει το Ιράν «πολύ σκληρά την επόμενη εβδομάδα», ενώ την ίδια ώρα ο ισραηλινός στρατός προετοιμάζεται για μεγάλης κλίμακας χερσαία επιχείρηση στον Λίβανο. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE