Αφέθηκε ελεύθερος ο Γιαννάκη - Η ασθένεια που επικαλέστηκε - Πότε θα συνεχιστεί η δίκη

Αφέθηκε ελεύθερος ο Γιαννάκη - Η ασθένεια που επικαλέστηκε - Πότε θα συνεχιστεί η δίκη

Ελεύθερος με προειδοποίηση αφέθηκε ο πρώην Επίτροπος Εθελοντισμού, Γιαννάκης Γιαννάκη, ο οποίος παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου μετά τη σύλληψή του.

Ο κ. Γιαννάκη εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στο δικαστήριο, η Δικαστής του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας διέταξε την καταβολή 500 ευρώ για σκοπούς διασφάλισης της παρουσίας του στην επόμενη δικάσιμο που είναι ορισμένη για τις 2 Απριλίου, ενημερώνοντας τον κατηγορούμενό ότι η διαδικασία θα συνεχιστεί στην ορισμένη δικάσιμο, είτε παρουσία δικηγόρου του είτε όχι.

Τόνισε, επίσης, ότι στην περίπτωση που δεν είναι συνεπής ως προς την παρουσία του στο δικαστήριο κατά την επόμενη δικάσιμο, είτε η διαδικασία θα συνεχιστεί στην απουσία του, είτε το δικαστήριο θα διατάξει να παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την ολοκλήρωση της δίκης. «Οποιαδήποτε παρελκυστική πρακτική δεν θα γίνει ανεκτή», σημείωσε η Δικαστής.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γιαννάκη είχε συλληφθεί το απόγευμα της Δευτέρας αφού δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο για τη δικάσιμο του.

Ενώπιον του Δικαστηρίου, ο Γιαννάκη επικαλέστηκε ασθένεια για την απουσία του. Ανέφερε ότι πήγε Πρώτες Βοήθειες, έκανε εξετάσεις και του έβαλαν ορό ενώ είχε εμετούς και ζαλάδες.

Η συνέχεια της δίκης της υπόθεσης του θα δοθεί στις 2 Απριλίου.

Υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία ξεκίνησε τον Νοέμβριο με την κατάθεση μαρτυρίας αστυνομικού που δεν ολοκληρώθηκε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Το αργότερο σε μια βδομάδα ο διορισμός απεσταλμένου του ΓΓ των ΗΕ για Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Το αργότερο σε μια βδομάδα ο διορισμός απεσταλμένου του ΓΓ των ΗΕ για Κυπριακό

Το αργότερο σε μια βδομάδα από τώρα θα έχουμε ανακοινώσεις για τον διορισμό απεσταλμένου του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, είπε σήμερα (29/03) ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.