ΚΟΣΜΟΣ

Σκοτώνουν εν ψυχρώ το θύμα τους ενώ εκλιπαρεί για τη ζωή του - VIDEO

Σκοτώνουν εν ψυχρώ το θύμα τους ενώ εκλιπαρεί για τη ζωή του - VIDEO

Ο 25χρονος Ισραέλ Φιντέλις ντε Χολάντα σιδηροδέσμιος προσπαθεί να γλιτώσει - «Ρίχτου στο κεφάλι» ακούγεται να λέει ο ένας από τους δύο εκτελεστές.

Τη στιγμή της εν ψυχρώ εκτέλεσης ενός 25χρονου που εκλιπαρεί για τη ζωή του κατέγραψαν σε βίντεο σοκ οι δύο εκτελεστές του στη Βραζιλία.

 

Θύμα είναι ο 25χρονος Ισραέλ Φιντέλις ντε Χολάντα ο οποίος στο βίντεο εμφανίζεται καθισμένος στο χώμα να παρακαλεί τους δύο άνδρες που κρατούν όπλα στα χέρια να τον λυπηθούν.

Οι εκτελεστές του, όμως, όχι μόνο δεν δείχνουν κανένα οίκτο αλλά αρχικά τον κλωτσάνε πριν ανοίξουν πυρ.

Κάποια στιγμή, μάλιστα, ο ένας από τους δύο ακούγεται να λέει στον άλλο να μην σπαταλάει σφαίρες και τον πυροβολήσει «στο κεφάλι». «Όχι (σ.σ. στο σώμα), στο κεφάλι. Στο κεφάλι» ακούγεται να λέει ο ένας εκτελεστής.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δύο δραστών, οι οποίοι όχι μόνο εκτέλεσαν το απροστάτευτο θύμα τους αλλά φρόντισαν να ανεβάσουν την άγρια πράξη τους στα social media πιθανότατα για παραδειγματισμό.

Δείτε το βίντεο


 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top