Πρίγκιπας Χάρι: Παραιτείται «σοκαρισμένος» από φιλανθρωπική οργάνωση που ίδρυσε το 2006

Πρίγκιπας Χάρι: Παραιτείται «σοκαρισμένος» από φιλανθρωπική οργάνωση που ίδρυσε το 2006

Ο πρίγκιπας Χάρι και ο πρίγκιπας Σέισο του Λεσότο, ιδρυτές της φιλανθρωπικής οργάνωσης «Sentebale», ανακοίνωσαν ότι παραιτήθηκαν από τους ρόλους τους ως προστάτες.

Η απόφαση αυτή συνδέεται άμεσα με τις εσωτερικές διαφωνίες που προέκυψαν και οδήγησαν στην αποχώρηση μελών του διοικητικού συμβουλίου.

Ο δούκας του Σάσεξ που ίδρυσε τον οργανισμό πριν από 20 χρόνια δήλωσε ότι είναι «σοκαρισμένος» και «συντετριμμένος». Η διαφωνία μεταξύ των μελών του διοικητικού συμβουλίου και της προέδρου της οργάνωσης, Δρ. Σόφι Τσαντάουκα (Sophie Chandauka) που διορίστηκε το 2023, προέκυψε γύρω από την απόφαση να επικεντρωθεί η συγκέντρωση χρημάτων στην Αφρική, σύμφωνα με τους Times.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν για να υπάρξει παράθυρο ευκαιρίας στο Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι ο ίδιος θα συνεχίσει να προτάσσει νέες ιδέες και νέες προσεγγίσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE