Έκλεισε το deal Αννίτας- Μιχάλη Γιωργάλλα για τις Βουλευτικές

Έκλεισε το deal Αννίτας- Μιχάλη Γιωργάλλα για τις Βουλευτικές

Σε προχωρημένο στάδιο φαίνεται να βρίσκονται οι διαδικασίες στον ΔΗΣΥ για τη συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών, τον Μάιο του 2026.

Τόσο ο ΔΗΣΥ όσο και τα υπόλοιπα κόμματα, τρέχουν να προλάβουν σε ότι αφορά τις προσωπικότητες που θα φιγουράρουν να ψηφοδέλτιά τους. Σύμφωνα πληροφορίες του «T», το τελευταίο διάστημα, η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου, έχει επικεντρωθεί στους αριστίνδην υποψηφίους για το κόμμα της, οι οποίοι θα μπορέσουν να προσελκύσουν ψηφοφόρους και από τον ευρύτερο χώρο της δεξιάς.

Ένα από τα ονόματα, είναι εκείνο του τέως Υπουργού Άμυνας και πρώην βουλευτή της Αλληλεγγύης Μιχάλη Γιωργάλλα, ο οποίος φαίνεται να έχει κάνει αποδεκτή την πρόταση της Προέδρου του ΔΗΣΥ. Ο Μιχάλης Γιωργάλλας αναμένεται να κατέλθει ως υποψήφιος στην επαρχία Αμμοχώστου.

Κινήσεις από στελέχη του ΔΗΣΥ, φαίνεται να γίνονται και προς την κατεύθυνση του πρώην βουλευτή του ΔΗΚΟ Άγγελου Βότση, ο οποίος ήταν ένας εκ των ιδρυτικών στελεχών της πλατφόρμας «δημοκρατικών δυνάμεων» και στη συνέχεια συνεργάστηκε με τη ΔΗΠΑ. Ο Άγγελος Βότσης είχε ταχθεί ανοιχτά, υπέρ της υποψηφιότητας του Νίκου Χριστοδουλίδη.

ΕΓ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE