Προσοχή: Απάτη με ψεύτικες προσφορές εταιριών

Προσοχή: Απάτη με ψεύτικες προσφορές εταιριών

Το τελευταίο διάστημα, εμφανίζονται διαφημίσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, από εταιρίες οι οποίες δραστηριοποιούνται στην Κύπρο, οι οποίες προσφέρουν δήθεν εξαιρετικές προσφορές για προϊόντα σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Ωστόσο, αυτές οι προσφορές είναι απατηλές και αποσκοπούν στην απόσπαση προσωπικών δεδομένων και χρηματικών ποσών από ανυποψίαστους πολίτες.

‼️ Προσοχή! Μην εμπιστεύεστε αμφιβόλου προέλευσης προσφορές και μην προχωράτε σε συναλλαγές χωρίς να διασφαλίσετε την εγκυρότητα της διαφήμισης.

🔍 Συμβουλές για ασφαλή πλοήγηση:

Ελέγξτε την αξιοπιστία του ιστότοπου, της διαφήμισης και της εταιρείας.
Μην κοινοποιείτε προσωπικά δεδομένα ή πραγματοποιείτε πληρωμές χωρίς επιβεβαίωση.
Αναφέρετε οποιοδήποτε ύποπτο περιστατικό στην Αστυνομία. (Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος 22-808200).
💡 Να είστε προσεκτικοί και προστατεύστε τα δεδομένα σας!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νεκρή Ζώνη: Αναμονή για επίσκεψη Λακρουά στην Κύπρο – Βλέπει Χριστοδουλίδη για UNFICYP και αυξανόμενη ένταση

Νεκρή Ζώνη: Αναμονή για επίσκεψη Λακρουά στην Κύπρο – Βλέπει Χριστοδουλίδη για UNFICYP και αυξανόμενη ένταση

Συνάντηση με ιδιαίτερη σημασία θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα δεχθεί τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις, Ζαν-Πιερ Λακρουά, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE