Στη Βουλή με τη μορφή κατεπείγοντος ο περί ΓεΣΥ Τροποποιητικός Νόμος

Στη Βουλή με τη μορφή κατεπείγοντος ο περί ΓεΣΥ Τροποποιητικός Νόμος

Προωθείται στη Βουλή με τη μορφή του κατεπείγοντος ο περί Γενικού Συστήματος Υγείας Τροποποιητικός Νόμος

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε σήμερα το Νομοσχέδιο με τίτλο « Ο περί Γενικού Συστήματος Υγείας Τροποποιητικός Νόμος (Αρ.2) του 2025 ».

Το Νομοσχέδιο θα προωθηθεί στη Βουλή από το Υπουργείο Υγείας με τη μορφή του κατεπείγοντος, προκειμένου να υπάρχει η δυνατότητα άμεσης ψήφισης από την Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός δεν βρίσκεται απλώς σε προεκλογική περίοδο. Βρίσκεται σε φάση υπαρξιακής δοκιμασίας. Το κόμμα που για χρόνια καθορίζει τον ρυθμό της πολιτικής ζωής, σήμερα παλεύει με εσωτερικές αντιθέσεις, διαρροές ψηφοφόρων, σκιές από δικαστικές υποθέσεις και μια εμφανή δυσκολία επαναπροσδιορισμού του ρόλου του, στην αντιπολίτευση.

BEST OF TOTHEMAONLINE