Στη Βουλή με τη μορφή κατεπείγοντος ο περί ΓεΣΥ Τροποποιητικός Νόμος

Στη Βουλή με τη μορφή κατεπείγοντος ο περί ΓεΣΥ Τροποποιητικός Νόμος

Προωθείται στη Βουλή με τη μορφή του κατεπείγοντος ο περί Γενικού Συστήματος Υγείας Τροποποιητικός Νόμος

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε σήμερα το Νομοσχέδιο με τίτλο « Ο περί Γενικού Συστήματος Υγείας Τροποποιητικός Νόμος (Αρ.2) του 2025 ».

Το Νομοσχέδιο θα προωθηθεί στη Βουλή από το Υπουργείο Υγείας με τη μορφή του κατεπείγοντος, προκειμένου να υπάρχει η δυνατότητα άμεσης ψήφισης από την Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE