Χειροπέδες σε 22χρονο και 21χρονο - Επιτέθηκαν σε τρία πρόσωπα στην καρναβαλίστικη παρέλαση στη Λεμεσό

Χειροπέδες σε 22χρονο και 21χρονο - Επιτέθηκαν σε τρία πρόσωπα στην καρναβαλίστικη παρέλαση στη Λεμεσό

Στη σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 21 και 22 ετών, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης επίθεσης, που διαπράχθηκε στις 02 Μαρτίου, κατά τις εκδηλώσεις του καρναβαλιού, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, κατά τη διάρκεια της καρναβαλίστικης παρέλασης στη Λεμεσό, την Κυριακή, 02 Μαρτίου, γύρω στις 5.30 το απόγευμα, τρεις άντρες, ηλικίας 32, 33 και 32 ετών, οι οποίοι συμμετείχαν στις εκδηλώσεις, ως μέλη καρναβαλίστικου άρματος, δέχθηκαν επίθεση από άλλα πρόσωπα, που παρακολουθούσαν την παρέλαση.

Από την επίθεση εναντίον τους, οι τρεις άντρες υπέστησαν σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο. Αφού έτυχαν ιατρικών εξετάσεων και νοσηλείας, προέβησαν σε καταγγελία στην Αστυνομία.

Από τις αστυνομικές εξετάσεις που ακολούθησαν, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 21χρονου και του 22χρονου. Εναντίον τους εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων αυτοί συνελήφθησαν γύρω στις 4.00 το απόγευμα χθες Τετάρτη και τέθηκαν υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE