Λυπητερές εικόνες από βανδαλισμούς στη Λεμεσό - Σαν εγκαταλελειμμένο τοπίο - Δείτε φωτογραφίες

Λυπητερές εικόνες από βανδαλισμούς στη Λεμεσό - Σαν εγκαταλελειμμένο τοπίο - Δείτε φωτογραφίες

Βανδαλισμοί σημειώθηκαν στο παραδοσιακό κέντρο της Αγίας Φύλας στη Λεμεσό.

Πρόσφατα, είχαν ολοκληρωθεί τα έργα ανάπλασης της πλατείας και τώρα μοιάζει με εγκαταλελειμμένο τοπίο.

Στο ρεπορτάζ της Σωτηρούλας Χαραλάμπους στο ΡΙΚ παρουσιάζονται φωτογραφίες από την καταστροφή: γκράφιτι στους τοίχους εκκλησίας, σε σπασμένες πόρτες και κατεστραμμένες τουαλέτες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Δήμος Λεμεσό ζήτησε να μπει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και αρνήθηκε η Επίτροπος Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων με τον Δήμο να ψάχνει πλέον άλλες λύσεις.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 ΠτΔ: Τα τρία σημαντικά θέματα που κρατά από τη Γενεύη

ΠτΔ: Τα τρία σημαντικά θέματα που κρατά από τη Γενεύη

Τρία είναι τα πιο σημαντικά που κρατά από την άτυπη διάσκεψη στη Γενεύη, το διορισμό προσωπικού απεσταλμένου, τον καθορισμό νέας συνάντησης τον Ιούλιο και την κοινή επιστολή του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου προς τον ΓΓ του ΟΗΕ, δηλώνει στην κυριακάτικη έκδοση του «Φιλελεύθερου» ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE