Τέλος μετά από 40 χρόνια για ιστορική pub - «Ένα κεφάλαιο κλείνει» - Ποια η τελευταία μέρα λειτουργίας

Τέλος μετά από 40 χρόνια για ιστορική pub - «Ένα κεφάλαιο κλείνει» - Ποια η τελευταία μέρα λειτουργίας

Τίτλοι τέλους για τη θρυλική pub ‘Le Marquis’ στις Πλάτρες, μετά από 40 χρόνια λειτουργίας.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, το κατάστημα θα λειτουργήσει για τελευταία φορά την Κυριακή 11 Μαΐου 2025.

Στο μήνυμα της οικογένειας που διαχειρίζεται το Le Marquis, επισημαίνεται ότι όλα αυτά τα χρόνια μεγάλωσαν τρεις γενιές, δημιουργώντας αμέτρητες αναμνήσεις. Παράλληλα, εκφράζονται ευχαριστίες «από καρδιάς» προς φίλους, πελάτες και οικογένειες που στάθηκαν δίπλα τους, με αγάπη, στήριξη και σεβασμό.

Το Le Marquis υπήρξε για δεκαετίες σημείο αναφοράς στις Πλάτρες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.