Αστυνομικοί έριξαν πάνω από 100 πτώματα σε μαζικό τάφο στο Μεξικό

Αστυνομικοί έριξαν πάνω από 100 πτώματα σε μαζικό τάφο στο Μεξικό

Έρευνα σε βάρος τοπικών αστυνομικών μίας μικρής κοινότητας ξεκίνησαν οι διωκτικές αρχές του Μεξικού.

Οπως προκύπτει, οι αστυνομικοί της περιοχής έριξαν τουλάχιστον 105 πτώματα, αγνώστου ταυτότητας, θύματα εγκληματικών ενεργειών, σε έναν μαζικό τάφο στο κεντρικό Μεξικό.

Οι σοροί εντοπίστηκαν σε μια μικρή κοινότητα στην πολιτεία Μορέλος, η οποία έχει τον υψηλότερο δείκτη απαγωγών στην χώρα, δήλωσε ο εισαγγελέας της πολιτείας Χαβιέ Πέρεζ και διεξάγεται έρευνα για τους αστυνομικούς για παράβαση καθήκοντος και παραβίαση του νόμου για την κάλυψη της ταφής των πτωμάτων.

Τα πτώματα βρέθηκαν μέσα σε πλαστικές σακούλες και οι περισσότερες περιείχαν ένα μπουκάλι με τον αριθμό της υπόθεσης από τις αστυνομικές έρευνες, σύμφωνα με έναν αξιωματούχο από την επιτροπή ανθρωπίνων δικαιωμάτων της πολιτείας, που ζήτησε να κρατήσει την ανωνυμία του.

Ο μαζικός τάφος ανακαλύφθηκε, στα πλαίσια μιας έρευνας που είχε ζητήσει η οικογένεια ενός άνδρα που απήχθη και δολοφονήθηκε το 2013. Αν και το πτώμα του είχε ταυτοποιηθεί από ελέγχους DNA, ήταν ακόμη πεταμένος στον τάφο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Στις 17-18 Μαρτίου η Πενταμερής για το Κυπριακό

Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Στις 17-18 Μαρτίου η Πενταμερής για το Κυπριακό

Στις 17 και 18 Μαρτίου θα συγκληθεί η Πενταμερής συνάντηση υπό την αιγίδα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, σύμφωνα με ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE