Βασιλιάς Κάρολος: Στο νοσοκομείο μετά από παρενέργειες για τη θεραπεία του καρκίνου

Βασιλιάς Κάρολος: Στο νοσοκομείο μετά από παρενέργειες για τη θεραπεία του καρκίνου

Ο βασιλιάς Κάρολος ακύρωσε τις δημόσιες υποχρεώσεις του για την Παρασκευή (28/3), αφού αντιμετώπισε προσωρινές παρενέργειες κατά τη διάρκεια της συνεχιζόμενης θεραπείας για τον καρκίνο, σύμφωνα με τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Οι παρενέργειες απαιτούσαν σύντομη περίοδο παρακολούθησης στο νοσοκομείο, πρόσθεσε, ενώ ο Βασιλιάς έχει επιστρέψει τώρα στο «Κλάρενς Χάουζ».

Ο βασιλιάς Κάρολος είχε προγραμματίσει να ταξιδέψει στο Μπέρμιγχαμ για ένα πολυάσχολο πρόγραμμα αρραβώνων την Παρασκευή, το οποίο περιελάμβανε μια περιοδεία στο Βασιλικό Μπαλέτο της πόλης.

Το παλάτι ανακοίνωσε για πρώτη φορά τη διάγνωση καρκίνου του Βασιλιά τον Φεβρουάριο του 2024.

Ένας εκπρόσωπος του Παλατιού του Μπάκιγχαμ είπε ότι επηρεάστηκαν επίσης οι συναντήσεις με τρεις πρεσβευτές την Πέμπτη.

«Αύριο, επρόκειτο να αναλάβει τέσσερις δημόσιες υποχρεώσεις στο Μπέρμιγχαμ και είναι πολύ απογοητευμένος που τους έλειπε σε αυτή την περίσταση», προστίθεται στην ανακοίνωση του παλατιού.

«Ελπίζει πολύ ότι θα μπορέσουν να προγραμματίσουν εκ νέου σε εύθετο χρόνο και ζητά τη βαθύτατη συγγνώμη του σε όλους εκείνους που εργάστηκαν τόσο σκληρά για να πραγματοποιήσουν την προγραμματισμένη επίσκεψη».

ΠΗΓΗ: CNN.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE