Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
Όπως φανερώνουν και οι φωτογραφίες της ανάρτησης, οι μοναχοί ετοιμάζουν πασχαλινά εδέσματα όπως φλαούνες και τσουρέκια και περιμένουν τους πολίτες για καφεδάκι.
Συγκεκριμένα όπως γράφει στην ανάρτηση του, « Όταν έχεις το Θεό μαζί σου και τα αδύνατα γίνονται δυνατά…κάθε προσπάθεια σε φέρνει πιο κοντά στο τέλειο αποτέλεσμα!!!
Υ.Γ. Σας περιμένω όλους να πιούμε το καφεδάκι μας ένα πρωινό ή ένα απόγευμα. Οι πατέρες κρατάμε την όμορφη ευγενική εντολή του Θεού…την φιλοξενία!!!».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις