Στο Κακουργιοδικείο οι γονείς που καταγγέλθηκαν για κακοποίηση των παιδιών τους - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν

Στο Κακουργιοδικείο οι γονείς που καταγγέλθηκαν για κακοποίηση των παιδιών τους - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν

Δύο πρόσωπα, άνδρας ηλικίας 48 ετών και γυναίκα 41 παραπέμφθηκαν σήμερα για δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας, το οποίο θα συνεδριάσει στις 5 Μάϊου, ως ύποπτοι για υπόθεση που αφορά εμπορία παιδιών, εκμετάλλευση στην εργασία ενηλίκων και ανηλίκων προσώπων, σεξουαλική κακοποίηση και βία στην οικογένεια.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Φρίκη στη Λάρνακα: Παιδιά κατήγγειλαν τους γονείς τους για πολύχρονη κακοποίηση - Σοκάρουν οι λεπτομέρεις

Σε επικοινωνία που είχε το ΚΥΠΕ με το ΤΑΕ Λάρνακας, η Αστυνομία επιβεβαίωσε τη σύλληψη των δύο προσώπων και την παραπομπή τους ενώπιον του Κακουργιοδικείου.

Η υπόθεση ορίστηκε για τις 5 Μαΐου και μέχρι τότε το Δικαστήριο διέταξε όπως οι δύο συλληφθέντες παραμείνουν υπό κράτηση.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι ένα από τα ενήλικα κορίτσια φέρεται να μίλησε με εκπαιδευτικό της στο σχολείο, η οποία προχώρησε σε καταγγελία της υπόθεσης στο Γραφείο Βίας της Οικογένειας της Αστυνομίας, που άρχισε τη διερεύνηση, με αποτέλεσμα να συλληφθούν τα δύο πρόσωπα.

Σήμερα Παρασκευή τα δύο πρόσωπα οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας όπου και καταχωρήθηκε η υπόθεση.

Το Δικαστήριο παρέπεμψε την υπόθεση για εκδίκαση ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας, με τους δύο υπόπτους να αντιμετωπίζουν κατηγορίες που αφορούν εμπορία παιδιών, εκμετάλλευση στην εργασία ενηλίκων και ανηλίκων προσώπων, σεξουαλική κακοποίηση και βία στην οικογένεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE