Στο Κακουργιοδικείο οι γονείς που καταγγέλθηκαν για κακοποίηση των παιδιών τους - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν

Στο Κακουργιοδικείο οι γονείς που καταγγέλθηκαν για κακοποίηση των παιδιών τους - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν

Δύο πρόσωπα, άνδρας ηλικίας 48 ετών και γυναίκα 41 παραπέμφθηκαν σήμερα για δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας, το οποίο θα συνεδριάσει στις 5 Μάϊου, ως ύποπτοι για υπόθεση που αφορά εμπορία παιδιών, εκμετάλλευση στην εργασία ενηλίκων και ανηλίκων προσώπων, σεξουαλική κακοποίηση και βία στην οικογένεια.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Φρίκη στη Λάρνακα: Παιδιά κατήγγειλαν τους γονείς τους για πολύχρονη κακοποίηση - Σοκάρουν οι λεπτομέρεις

Σε επικοινωνία που είχε το ΚΥΠΕ με το ΤΑΕ Λάρνακας, η Αστυνομία επιβεβαίωσε τη σύλληψη των δύο προσώπων και την παραπομπή τους ενώπιον του Κακουργιοδικείου.

Η υπόθεση ορίστηκε για τις 5 Μαΐου και μέχρι τότε το Δικαστήριο διέταξε όπως οι δύο συλληφθέντες παραμείνουν υπό κράτηση.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι ένα από τα ενήλικα κορίτσια φέρεται να μίλησε με εκπαιδευτικό της στο σχολείο, η οποία προχώρησε σε καταγγελία της υπόθεσης στο Γραφείο Βίας της Οικογένειας της Αστυνομίας, που άρχισε τη διερεύνηση, με αποτέλεσμα να συλληφθούν τα δύο πρόσωπα.

Σήμερα Παρασκευή τα δύο πρόσωπα οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας όπου και καταχωρήθηκε η υπόθεση.

Το Δικαστήριο παρέπεμψε την υπόθεση για εκδίκαση ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας, με τους δύο υπόπτους να αντιμετωπίζουν κατηγορίες που αφορούν εμπορία παιδιών, εκμετάλλευση στην εργασία ενηλίκων και ανηλίκων προσώπων, σεξουαλική κακοποίηση και βία στην οικογένεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE