Έκρυβε ποσότητα ναρκωτικών στο σπίτι και στο κατάστημα του – Συνελήφθη 54χρονος

Έκρυβε ποσότητα ναρκωτικών στο σπίτι και στο κατάστημα του – Συνελήφθη 54χρονος

Μέλη της ΥΚΑΝ Λεμεσού, ερεύνησαν χθες (28/03) δυνάμει δικαστικού εντάλματος, την οικία 54χρονου στην Λεμεσό. 

Κατά την έρευνα, εντοπίστηκαν σε διάφορα σημεία της οικίας και παραλήφθηκαν, 8 νάιλον σακουλάκια τα οποία περιείχαν ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, μία ζυγαριά ακριβείας, μία πλαστική συσκευασία κλειστή αεροστεγώς με ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, καθώς και δύο κυλινδρικά πλαστικά δοχεία με ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, όλα συνολικού μεικτού βάρους 164 περίπου γραμμαρίων. Επίσης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 13 συσκευασίες στις οποίες αναγράφεται ότι περιέχουν την απαγορευμένη ουσία ΤΕΤΡΑΥΔΡΟΒΙΚΑΝΝΑΒΙΟΛΗ (ΤHC).

Ο 54χρονος συνελήφθηκε για αυτόφωρο αδίκημα του περί Ναρκωτικών Φαρμάκων και Ψυχοτρόπων Ουσιών Νόμου. Σε έρευνα που ακολούθησε σε κατάστημα το οποίο διατηρεί ο 54χρονος, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, 10 κλειστές συσκευασίες αεροστεγώς, οι οποίες περιείχαν πράσινη ξηρή φυτική ύλη κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 50 γραμμαρίων, καθώς και 27 συσκευασίες στις οποίες αναγράφεται ότι περιέχουν την απαγορευμένη ουσία ΤΕΤΡΑΥΔΡΟΒΙΚΑΝΝΑΒΙΟΛΗ (ΤHC).

Ο 54χρονος, επανασυνελήφθηκε εκ νέου για αυτόφωρα αδικήματα του περί Ναρκωτικών Φαρμάκων και Ψυχοτρόπων Ουσιών Νόμου και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των εξετάσεων.

Η ΥΚΑΝ (επαρχιακό κλιμάκιο Λεμεσού), συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εν αναμονή του διορισμού της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ- Χαμηλές προσδοκίες για τα ΜΟΕ που αποφασίστηκαν στη Γενεύη

Κυπριακό: Εν αναμονή του διορισμού της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ- Χαμηλές προσδοκίες για τα ΜΟΕ που αποφασίστηκαν στη Γενεύη

Την Τετάρτη 2 Απριλίου αναμένεται με ενδιαφέρον εάν θα υπάρξει κάποιο αποτελέσματα από την πρώτη συνάντηση που θα έχει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης με τον Ερσίν Τατάρ και εκεί θα διαφανούν οι προθέσεις της τ/κ πλευράς, σε όλα όσα έχουν συμφωνηθεί, κατά την άτυπη πενταμερή διάσκεψη, της Γενεύης.

BEST OF TOTHEMAONLINE