Θλίψη στη Λευκωσία για τον χαμό της Μαρούλλας Φελλά – Δείτε φωτογραφία

Θλίψη στη Λευκωσία για τον χαμό της Μαρούλλας Φελλά – Δείτε φωτογραφία

Θλίψη σκόρπισε στην Επαρχία Λευκωσίας η είδηση του θανάτου της Μαρούλλας Φελλά, από Μόρφου και τέως κάτοικο Συν. Ανθούπολης που «έφυγε» στις 28 Μαρτίου σε ηλικία 77 ετών .

Η Εξόδιος Ακολουθία της πολυαγαπημένης μας μητέρας και γιαγιάς, θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Ανθούπολη, την Κυριακή 30 Μαρτίου 2025, ώρα 16:30 και καλούμε όλους, όσοι τιμούν την μνήμη της να παραστούν.

Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 16:00

Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Συν. Ανθούπολης (Δρόμο προς Αγίους Τριμιθιάς).

Παράκληση της οικογένειας είναι όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE