Θλίψη στη Λευκωσία για τον χαμό της Μαρούλλας Φελλά – Δείτε φωτογραφία

Θλίψη στη Λευκωσία για τον χαμό της Μαρούλλας Φελλά – Δείτε φωτογραφία

Θλίψη σκόρπισε στην Επαρχία Λευκωσίας η είδηση του θανάτου της Μαρούλλας Φελλά, από Μόρφου και τέως κάτοικο Συν. Ανθούπολης που «έφυγε» στις 28 Μαρτίου σε ηλικία 77 ετών .

Η Εξόδιος Ακολουθία της πολυαγαπημένης μας μητέρας και γιαγιάς, θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Ανθούπολη, την Κυριακή 30 Μαρτίου 2025, ώρα 16:30 και καλούμε όλους, όσοι τιμούν την μνήμη της να παραστούν.

Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 16:00

Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Συν. Ανθούπολης (Δρόμο προς Αγίους Τριμιθιάς).

Παράκληση της οικογένειας είναι όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.