Επιτέθηκαν με μαχαίρι σε διανομέα φαγητού στη Λεμεσό – Τον λήστεψαν και τράπηκαν σε φυγή

Επιτέθηκαν με μαχαίρι σε διανομέα φαγητού στη Λεμεσό – Τον λήστεψαν και τράπηκαν σε φυγή

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα το βράδυ της Παρασκευής, δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι σε περιοχή της Λεμεσού υπήρχε τραυματισμένο πρόσωπο.

Στη σκηνή μετέβηκαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας, τα οποία εντόπισαν τραυματισμένο στην κοιλιακή χώρα, ένα πρόσωπο και κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Όπως διαπιστώθηκε υπέστη θλαστικό τραύμα στην αριστερή πλευρά της κοιλιάς και στην αριστερή κνήμη και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες κρατήθηκε για νοσηλεία.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, πρόκειται για 26χρονο, ο οποίος όπως ανέφερε στα μέλη της Αστυνομίας, εργάζεται ως διανομέας φαγητού και κατά τον πιο πάνω χρόνο όταν μετέβηκε για να παραδώσει παραγγελία, τον προσέγγισαν τρία άτομα, τα οποία αφού του επιτέθηκαν με μαχαίρι, του έκλεψαν δύο κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό και τράπηκαν σε φυγή.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.