Λεμεσός: Εργατικό ατύχημα - Τοίχος καταπλάκωσε εργάτη

Λεμεσός: Εργατικό ατύχημα - Τοίχος καταπλάκωσε εργάτη

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε στις 11:00 το πρωί του Σαββάτου (07/11) σε χώρο ανέγερσης ιδιωτικού σχολείου στον Άγιο Αθανάσιο και συγκεκριμένα στην περιοχή Σφαλαντζιώτισσας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες απο την Αστυνομία, Σύριος εργάτης βρίσκεται παγιδευμένος κάτω απο όγκους μπετόν καθώς ο τοίχος αντιστήριξης έπεσε κατά πάνω του, την ώρα που αυτος εργάζονταν.

Αμέσως κλήθηκε στην σκηνή η Αστυνομία, η ΕΜΑΚ αλλά και η Πυροσβεστική ώστε να απεγκλωβίσουν το Κούρδο εργάτη.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη η Αναπληρώτρια ΓΓ ΟΗΕ, Ρόζμαρι ντι Κάρλο, όπου θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Γιώργο Γεραπετρίτη. Η κα Ντι Κάρλο η οποία ολοκλήρωσε τις επαφές της στη Λευκωσία, αναμένεται να συζητήσει με την Ελληνική κυβέρνηση τα βήματα τα οποία θα πρέπει να γίνουν, μέχρι τη διεξαγωγή της άτυπης πενταμερούς, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE