Υπέκυψε στα τραύματά του ο 59χρονος μοτοσικλετιστής Δημήτρης - Πάλευε για μήνες στο νοσοκομείο μετά το τροχαίο

Υπέκυψε στα τραύματά του ο 59χρονος μοτοσικλετιστής Δημήτρης - Πάλευε για μήνες στο νοσοκομείο μετά το τροχαίο

Υπέκυψε χθες στα τραύματά του ο 59χρονος Δημήτριος Θεοδωρακόπουλος, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά σε οδική σύγκρουση που σημειώθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο στη Λευκωσία.

Ο Θεοδωρακόπουλος, από την Ελλάδα, νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου και κατέληξε.

Η μοιραία σύγκρουση συνέβη στις 28 Φεβρουαρίου 2025, λίγο μετά τις 8:00 το πρωί, στον κυκλικό κόμβο Καλαμών, στον Στρόβολο. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί μέχρι στιγμής, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 59χρονος βρέθηκε σε σύγκρουση με αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 61χρονος, κάτω από συνθήκες που παραμένουν υπό διερεύνηση.

Το Τμήμα Τροχαίας Λευκωσίας έχει αναλάβει την έρευνα για να διαλευκάνει τα αίτια του δυστυχήματος, με τονίση στην ανάγκη ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας και της προσοχής κατά την οδήγηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις είπε ότι στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όταν επανέλαβε, σε δηλώσεις του την Κυριακή, την ετοιμότητά του, ακόμα και την ερχόμενη βδομάδα να προσέλθει σε μια διευρυμένη διάσκεψη, στην οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων. Ο Πρόεδρος κάλεσε όλες τις πλευρές να αποδείξουν στην πράξη την ετοιμότητά τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE