Με 8 ψήφους διαφορά – Νέα κοινοτάρχης Άλασσας η Ξένια Κωνσταντίνου

Με 8 ψήφους διαφορά – Νέα κοινοτάρχης Άλασσας η Ξένια Κωνσταντίνου

Η Ξένια Κωνσταντίνου είναι η νέα κοινοτάρχης 'Αλασσας, κερδίζοντας τη μάχη της  επαναληπτικής εκλογής που αποφάσισε το Υπουργείο Εσωτερικών, μετά την ακύρωση της εκλογής του Σάββα Σάββα, από το Εκλογοδικείο, επειδή δεν ήταν μόνιμος κάτοικος της κοινότητας.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ η Έφορος Αναπληρωματικής Εκλογής, Αναπληρώτρια Έπαρχος Λεμεσού, Ηλέκτρα Παναγιώτου, από τους 211 εκλογείς ψήφισαν οι 192.

Η Ξένια Κωνσταντίνου έλαβε 100 ψήφους έναντι 92 του ανθυποψηφίου της,  Αιμίλιου Τοφαλλή.

Κατά τη ψηφοφορία, που άρχισε στις 7:00 το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 18:00, δεν παρουσιάστηκε οποιοδήποτε πρόβλημα.

Η καταμέτρηση των ψήφων έγινε επί τόπου στα γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου, όπως και η ανακήρυξη της νέας κοινοτάρχη.

Σε σύντομη δήλωση της στο ΚΥΠΕ, η κ. Κωνσταντίνου, η οποία  εκτελούσε χρέη Αντιπροέδρου του Κοινοτικού Συμβουλίου, ανέφερε πως "συνεχίζουμε από εκεί που είχαμε μείνει, για το καλό της Άλασσας και των κατοίκων της".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήμερα η συνάντηση της Ολγκίν με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη - Επίσκεψη με Έρχιουρμαν στη ΔΕΑ την Πέμπτη

Σήμερα η συνάντηση της Ολγκίν με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη - Επίσκεψη με Έρχιουρμαν στη ΔΕΑ την Πέμπτη

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται σήμερα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η κα. Ολγκίν, που έφθασε στο νησί την Πέμπτη το βράδυ, συνεχίζει τις επαφές της στο πλαίσιο των προσπαθειών για επανεκκίνηση των συνομιλιών στο Κυπριακό.