Μίσος και αντιπαλότητα- Δείτε την πινακίδα που τα «σπάει» για το παιχνίδι Αρσεναλ-Τοτεναμ

Μίσος και αντιπαλότητα- Δείτε την πινακίδα που τα «σπάει» για το παιχνίδι Αρσεναλ-Τοτεναμ

Μεγάλο παιχνίδι στο Αγγλικό πρωτάθλημα έχουμε αυτήν την αγωνιστική ανάμεσα στην Αρσεναλ και την Τοτεναμ την Κυριακή 8/11.

Ένα Λονδρέζικο ντέρμπι μίσους και αντιπαλότητας και όλοι ετοιμάζονται για να παρακολουθήσουν είτε από το γήπεδο είτε από διάφορες μπυραρίες το συγκεκριμένο αγώνα,

Σε μία από τι πολλές Pub της Αγγλίας  λοιπόν, ο ιδιοκτήτης έβγαλε έξω από το μαγαζί του μια ταμπέλα (πινακιδά) στην οποία αναγράφεται «Οι οπαδοί της Αρσεναλ έχουν 50% έκπτωση και οι οπαδοί της Τοτεναμ να πάνε να γ@μ@ουν».

Φυσικά και ο ιδιοκτήτης του εν λόγο μαγαζιού είναι με την ομάδα του Αρσεν Βενγκερ και ετοιμάζεται για το ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου με αυτό το τρόπο.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Μετακίνηση βαριών βομβαρδιστικών προς το Γκουάμ, αποτροπή ιρανική τρομοκρατικής επίθεσης στην Κύπρο, νέο κύμα επιθέσεων οι κύριες εξελίξεις της ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE