Με τραύμα στο κεφάλι ο 23χρονος που λήστεψαν στη Λεμεσό - Κρατήθηκε για νοσηλεία

Με τραύμα στο κεφάλι ο 23χρονος που λήστεψαν στη Λεμεσό - Κρατήθηκε για νοσηλεία

Γύρω στα μεσάνυχτα σήμερα Τετάρτη 02/04/2025, δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι σε περιοχή της Λεμεσού, αριθμός προσώπων, τα οποία είχαν στην κατοχή τους ρόπαλα, επιτέθηκαν και κτύπησαν 23χρονο.

Στη σκηνή μετέβηκαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία εντόπισαν τον 23χρονο τραυματισμένο. Όπως ανέφερε ο ίδιος στα μέλη της Αστυνομίας, τα πιο πάνω πρόσωπα, αφού τον καταδίωξαν και του επιτέθηκαν, του έκλεψαν το κινητό του τηλέφωνο και τράπηκαν σε φυγή.

Ο 23χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη τραύμα στο κεφάλι, καθώς και κατάγματα στα χέρια και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Σύμφωνα με μαρτυρία, οι ύποπτοι εγκατέλειψαν την περιοχή με αυτοκίνητο, ιδιοκτησία εταιρείας ενοικιάσεως, για το οποίο γίνονται προσπάθειες εντοπισμού του.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Απέχουν από τον χειρισμό του πορίσματος Σαββίδης και Αγγελίδης – Συγκλήθηκε εκτάκτως το Εισαγγελικό Συμβούλιο

«Κράτος Μαφία»: Απέχουν από τον χειρισμό του πορίσματος Σαββίδης και Αγγελίδης – Συγκλήθηκε εκτάκτως το Εισαγγελικό Συμβούλιο

Η ηγεσία της Νομικής Υπηρεσίας επέλεξε να ανοίξει τα χαρτιά της, εν μέσω του έντονου δημόσιου διαλόγου και του μεγάλου ενδιαφέροντος που περιβάλλει το υπό εξέλιξη πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE