Επεισόδια στην Αγία Φύλα: Αυξάνεται ο αριθμός των συλλήψεων - Χειροπέδες σε ακόμα 4 πρόσωπα

Επεισόδια στην Αγία Φύλα: Αυξάνεται ο αριθμός των συλλήψεων - Χειροπέδες σε ακόμα 4 πρόσωπα

Στη σύλληψη ακόμη 4 προσώπων προχώρησαν σήμερα μέλη το ΤΑΕ Λεμεσού, σε σχέση με τα επεισόδια τα οποία έλαβαν χώρα στις 28 Μαρτίου, 2025, στην Αγία Φύλα. Πρόκειται για τρεις ανήλικους και ένα 18χρονο. Αφού ανακρίθηκαν γραπτώς, ακολούθως αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα ενώπιον δικαστηρίου.

Με τις νέες συλλήψεις, ο συνολικός αριθμός των συλλήψεων για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ανέρχεται στις 25.

Επίσης να σημειωθεί ότι για τα 13 πρόσωπα τα οποία είχαν συλληφθεί το συγκεκριμένο βράδυ, καταχωρήθηκε σήμερα εναντίον τους ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, ποινική υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη της κάλπης - Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία, στο 66,4% η συμμετοχή - Μεγάλη αγωνία για το αποτέλεσμα

LIVE: Η μάχη της κάλπης - Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία, στο 66,4% η συμμετοχή - Μεγάλη αγωνία για το αποτέλεσμα

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE