Ναυάγιο στη Λέσβο: Έχουν διασωθεί 23 μετανάστες και πρόσφυγες – Σε εξέλιξη έρευνα για αγνοούμενους

Ναυάγιο στη Λέσβο: Έχουν διασωθεί 23 μετανάστες και πρόσφυγες – Σε εξέλιξη έρευνα για αγνοούμενους

Ναυάγιο έγινε στα ανοιχτά της Λέσβου αφού λέμβος με μετανάστες και πρόσφυγες ανατράπηκε, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ζωή τους.

Έρευνες διεξάγονται τόσο στη θάλασσα, όσο και στη στεριά

Η ανατροπή της λέμβου έγινε στη θαλάσσια περιοχή της Σκάλας Συκαμνιάς, βόρεια του νησιού.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση έρευνας και διάσωσης από το Λιμενικό και την Αεροπορία.

Σηκώθηκε και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας
Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του Λιμενικού Σώματος, μέχρι στιγμής έχουν διασωθεί 23 άνθρωποι.

Αναλυτικότερα, στην περιοχή έχουν σπεύσει τρία σκάφη του Λιμενικού, ένα παραπλέον πλοίο για τυχόν συνδρομή, ενώ απογειώθηκε και ένα ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, για να ενισχύσει τις προσπάθειες διάσωσης.

Οι έρευνες γίνονται τόσο στη θάλασσα, όσο και στη στεριά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η άφιξη στην Κύπρο του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ειδικού Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο, δεν αποτελεί ακόμη μία τυπική ευρωπαϊκή επίσκεψη. Έρχεται σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία το Κυπριακό φαίνεται να επανέρχεται δυναμικά στη διεθνή ατζέντα, με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και πλέον την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιχειρούν συντονισμένα να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την πρώτη ουσιαστική πολιτική επανεκκίνηση, έπειτα από χρόνια στασιμότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE