Φρίκη στο Ηράκλειο: Στη φυλακή 52χρονος - Βίαζε επί σειρά ετών το βαφτιστήρι και την αδερφούλα του

Φρίκη στο Ηράκλειο: Στη φυλακή 52χρονος - Βίαζε επί σειρά ετών το βαφτιστήρι και την αδερφούλα του

Πολυετής ποινή κάθειρξης επιβλήθηκε σε 52χρονο από το Ηράκλειο, ο οποίος βίαζε επί χρόνια τον βαφτισιμιό του και την αδερφή του επί σειρά ετών.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο επέβαλε ποινή 22 ετών στον δράστη για γενετήσιες πράξεις που τέλεσε εις βάρος του βαφτισιμιού του, αλλά και της αδερφής του, από το 2005 ως και το 2019, ενώ αμφότερα ήταν ανήλικα.

Ο βιαστής κηρύχθηκε ομόφωνα ένοχος, ενώ κατηγορείται επίσης για πορνογραφία ανηλίκων, αφού στην κατοχή του είχε βρεθεί κάρτα μνήμης με πορνογραφικό υλικό.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα ξεκίνησαν όταν τα Χριστούγεννα του 2024 ο 52χρονος επισκέφτηκε το σπίτι των συγγενών, όπου το 20χρονο θύμα αρνήθηκε να κάτσει στο ίδιο τραπέζι μαζί του και όταν οι γονείς του ζήτησαν εξηγήσεις για την συμπεριφορά του, ο νεαρός ξέσπασε και αποκάλυψε την φρίκη που ζούσε.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE