Αυτούς εξακολουθεί να ψάχνει η Αστυνομία για την συμπλοκή στην Αγία Φύλα - Δείτε φωτογραφίες

Αυτούς εξακολουθεί να ψάχνει η Αστυνομία για την συμπλοκή στην Αγία Φύλα - Δείτε φωτογραφίες

Φωτογραφίες υπόπτων προσώπων που αναζητούνται σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, οχλαγωγίας, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς και κατοχής επιθετικών οργάνων, που διαπράχθηκε στις 28 Μαρτίου, 2025 στη Λεμεσό, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην ταυτοποίηση ή τον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον τηλεφωνικό αριθμό 25-805057 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE