Ελλάδα: 20 άτομα επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τρεις 18χρονους σε σχολείο - Τους απείλησαν και με μαχαίρι

Ελλάδα: 20 άτομα επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τρεις 18χρονους σε σχολείο - Τους απείλησαν και με μαχαίρι

Περιστατικό βίας εκτυλίχθηκε σε λύκειο στην Πετρούπολη καθώς μια ομάδα ατόμων επιτέθηκε σε τρεις 18χρονους, τραυματίζοντάς τους.

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Δευτέρας 31 Μαρτίου όταν η παρέα των τριών 18χρονων είδαν δύο εξωσχολικούς να εισέρχονται εντός του σχολείου και να κινούνται προς το μέρος τους. Έπειτα από ένα σύντομο διάλογο ξεκίνησαν να τους χτυπούν στο πρόσωπο και καθώς αποχώρησαν τους είπαν «θα τα πούμε στο σχόλασμα».

Πράγματι, στις 14:20 έξω από την κεντρική είσοδο του σχολείου τους περίμεναν περίπου δεκαπέντε με είκοσι άτομα, μαυροφορεμένοι και με κουκούλες. Ένας εξ αυτών υπέδειξε ένα μαύρο μαχαίρι, και άρχισαν να χτυπούν και τους τρεις στο πρόσωπο και το σώμα μέχρι που τους τραυμάτισαν.

Από το σχολείο κλήθηκε Αστυνομία και σταθμός του ΕΚΑΒ για τους 18χρονους.

Από την συμπλοκή ο ένας 18χρονος υπέστη εξάρθρωση του αριστερού ώμου, ενώ οι άλλοι δύο έκαναν ράμματα στα χείλη.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE