Άγριο κράξιμο στην Σίσσυ Χρηστίδου: «Τι λες καλή μου μέσα στην κρίση»;

Άγριο κράξιμο στην Σίσσυ Χρηστίδου: «Τι λες καλή μου μέσα στην κρίση»;

Έχω την εντύπωση ότι η Σίσσυ Χρηστίδου ξυπνάει το πρωϊ και αφού ολοκληρώσει τις ιερές υποχρεώσεις της ώς μητέρα δυο παιδιών, σκέφτεται τι να κάνει για να προκαλέσει. Εκτός και αν όλα αυτά που κάνει… τα κάνει επειδή έχει άγνοια κραξίματος.

Πώς αλλιώς μπορώ να ερμηνεύσω αυτό που ανέβασε με το σχόλιο «δεν μπορούσα ν΄αντισταθώ» και αφορούσε στην καμπάνια γνωστού πανακριβου οίκου μόδας με μεγάλη αλυσίδα ένδυσης και υπόδησης;

Ο κόσμος που την ακολουθεί την έκραξε τόσο για την ποιότητα των δικών της ρούχων, ακόμη και για την οικονομική κατάσταση στην οποία είναι η ίδια.

Κι εσύ καλή μου… τι λές μέσα στην κρίση… τα σκέφτεσαι ή σου φεύγουν πάνω στην τρέλα;

Πηγή: Nassosblog 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.