Video: Tα αλλάζει πάλι ο καιρός - «Άνοιξαν οι ουρανοί» σε διάφορες περιοχές του νησιού - Αναμένονται καταιγίδες

Video: Tα αλλάζει πάλι ο καιρός -  «Άνοιξαν οι ουρανοί» σε διάφορες περιοχές του νησιού - Αναμένονται καταιγίδες

Ξεκίνησαν ήδη οι πρώτες βροχές μετά την έκδοση της Κίτρινης προειδοποίησης από το Τμήμα Μετεωρολογίας για καταιγίδες.

Πολίτες ανέβασαν βίντεο στην σελίδα "Καιρόφιλοι Κύπρου".

Υπενθυμίζεται ότι η κίτρινη προειδοποίηση έχει τεθεί σε ισχύ σήμερα Παρασκευή (04/04) από τις 12:00 μέχρι τις 18:00 το απόγευμα της ίδιας μέρας. Μεμονωμένες ισχυρές καταιγίδες αναμένεται να επηρεάσουν περιοχές κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό, στα βόρεια και τα ανατολικά.Σε καταιγίδα αναμένεται να σημειωθεί χαλαζόπτωση. Η ένταση της βροχής θα κυμανθεί μεταξύ 35 και 55 χιλιοστών ανά ώρα.

 Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης όπως δεν τον έχετε ξαναδεί – Η καθημερινότητα, οι συγκινητικές στιγμές και οι προσωπικές αποκαλύψεις μέσα από την κάμερα του «Τ»

VIDEO: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης όπως δεν τον έχετε ξαναδεί – Η καθημερινότητα, οι συγκινητικές στιγμές και οι προσωπικές αποκαλύψεις μέσα από την κάμερα του «Τ»

Σε μια πορεία από το Προεδρικό Μέγαρο μέχρι την Πάφο, ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανοίγει τις πόρτες του προεδρικού οχήματος για πρώτη φορά σε Μέσο Ενημέρωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE