Καλό φαγητό και ξεγνοιασιά - Άνοιξε ξανά ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια για φαγητό στις Πλάτρες

Καλό φαγητό και ξεγνοιασιά - Άνοιξε ξανά ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια για φαγητό στις Πλάτρες

Στις 22 Μαρτίου, η ταβέρνα που έχει ταυτίσει το όνομά της με τις Πλάτρες, το «Ψηλό Δέντρο», άρχισε να υποδέχεται ξανά επισκέπτες.

Θα την βρεις στην βόρεια έξοδο της κοινότητας. Πρόκειται για μία όμορφη ταβερνούλα-καφενείο που βρίσκεται μέσα στο πράσινο, η οποία επέστρεψε στις 22 Μαρτίου, για να μας σερβίρει καλοφτιαγμένο παραδοσιακό φαγητό.

Μετά τη βόλτα σου στα Καληδόνια, λοιπόν, μπορείς να καθίσεις εδώ για να απολαύσεις την σπεσιαλιτέ του μαγαζιού που είναι η πέστροφα, η σούβλα, τα μακαρόνια του φούρνου, είδη σχάρας κ.ά. όλα σε πληθωρικές μερίδες.

Με πληροφορίες από check in cyprus

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έρχεται νέο στεγαστικό σχέδιο από την Κυβέρνηση - Ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι

ΠτΔ: Έρχεται νέο στεγαστικό σχέδιο από την Κυβέρνηση - Ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι

Ένα νέο στεγαστικό σχέδιο, προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες των κατοίκων των ορεινών κοινοτήτων, αναμένεται να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ημέρες η Κυβέρνηση, όπως αποκάλυψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE