Χειροπέδες σε δύο νεαρούς - Τους έψαχναν για την ληστεία σε περίπτερο στη Λάρνακα

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς - Τους έψαχναν για την ληστεία σε περίπτερο στη Λάρνακα

Αναφορικά υπόθεσης επίθεσης και κλοπής, που διαπράχθηκε στη Λάρνακα, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, 03 Απριλίου, μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 18 και 16 ετών, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, που εκδόθηκαν μετά από στοιχεία που προέκυψαν κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 11.40 το βράδυ της Τετάρτης, ύποπτα πρόσωπα εισήλθαν σε περίπτερο στη Λάρνακα και προσπάθησαν να κλέψουν διάφορα προϊόντα. Ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου τους αντιλήφθηκε και τους κάλεσε να αφήσουν τα κλοπιμαία και τότε ο ένας εκ των δραστών τον άρπαξε από τη φανέλα, χωρίς να τον τραυματίσει. Ακολούθως, οι δράστες έκλεψαν διάφορα τρόφιμα και ηλεκτρονικά τσιγάρα και εγκατέλειψαν τη σκηνή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Με τις φλόγες να έχουν αφήσει πίσω τους δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια και επιχειρήσεις σε κοινότητες στην ορεινή Λεμεσό, η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη δεν καλείται πλέον μόνο να διαχειριστεί τις συνέπειες μιας φυσικής καταστροφής, αλλά και τις πολιτικές αναταράξεις που πυροδοτούνται μέρα με τη μέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE