Θανατηφόρο εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό - Νεκρός 67χρονος Ε/κ, στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Θανατηφόρο εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό - Νεκρός 67χρονος Ε/κ, στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Εργατικό θανατηφόρο ατύχημα σημειώθηκε χθες 05/04/2025 με θύμα τον 67χρονο Ιωάννη Νικολάου από το χωριό Αλέκτορα της Επαρχίας Λεμεσού.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, κατά τις γεωργικές εργασίες που εκτελούσε ο 67χρονος σε γεωργικό τεμάχιο στην περιοχή Πισσουρίου και συγκεκριμένα, ενώ οδηγούσε γεωργικό ελκυστήρα, κτύπησε με αυτόν σε χοντρά κλαδιά ελιάς με αποτέλεσμα αυτά να τον κτυπήσουν πίσω με δύναμη στο στήθος.

Αμέσως ο 67χρονος, άρχισε να καλεί σε βοήθεια, τις φωνές του οποίου άκουσε άλλος γεωργός, ο οποίος κάλεσε ασθενοφόρο στο σημείο.

Ο 67χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου λίγο αργότερα, υπέκυψε στα τραύματα του.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πισσουρίου, συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE