Δίνει μάχη για τη ζωή ο 27χρονος που τραυματίστηκε στα επεισόδια στην Ορόκλινη - Η κατάσταση υγείας του βρέφους

Δίνει μάχη για τη ζωή ο 27χρονος που τραυματίστηκε στα επεισόδια στην Ορόκλινη - Η κατάσταση υγείας του βρέφους

Στο πλαίσιο διερεύνησης του σοβαρού περιστατικού που σημειώθηκε χθες, Σάββατο, 05 Απριλίου, στην περιοχή Ορόκλινης, η Αστυνομία προχώρησε χθες βράδυ στη σύλληψη ενός προσώπου.

Πρόκειται για άντρα ηλικίας 35 ετών, ο οποίος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.

Ο συλληφθείς αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, για έκδοση διατάγματος κράτησής του.

Όσον αφορά τους δύο τραυματίες, ο 27χρονος συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ενώ το βρέφος νοσηλεύεται στο Μακάρειο Νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας του να είναι εκτός κινδύνου.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων (ΤΑΕ) Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώθηκε η δημιουργία Ευρωπαϊκού Κέντρου Πυρόσβεσης στην Κύπρο από την Κομισιόν

Ανακοινώθηκε η δημιουργία Ευρωπαϊκού Κέντρου Πυρόσβεσης στην Κύπρο από την Κομισιόν

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρουσίασε σήμερα το Σύμφωνο για τη Μεσόγειο Πρόκειται- Περιλαμβάνει τρείς πυλώνες – Τι αναμένεται για την Κύπρο

BEST OF TOTHEMAONLINE