Στους δρόμους από αύριο η Αστυνομία - Τι θα ελέγχει

Στους δρόμους από αύριο η Αστυνομία - Τι θα ελέγχει

Η Αστυνομία εξαγγέλλει εβδομάδα διαφώτισης και αστυνόμευσης με εντατικοποιημένους τροχονομικούς ελέγχους παγκύπρια, οι οποίοι θα ξεκινήσουν από αύριο Δευτέρα 07/04/2025 και θα διαρκέσουν μέχρι και την Κυριακή 13/04/2025.

Κατά την εν λόγω εκστρατεία, η οποία θα διεξάγεται στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με το Ευρωπαϊκό Αστυνομικό Δίκτυο Τροχαίας ROADPOL, θα δίδεται έμφαση στη διενέργεια ελέγχων ορίου ταχύτητας, με στόχο την πρόληψη των σοβαρών και θανατηφόρων οδικών συγκρούσεων.

Η υπερβολική ταχύτητα αποτελεί πολύ σημαντικό παράγοντα στον καθορισμό του αποτελέσματος μίας οδικής σύγκρουσης και θεωρείται μία από τις κύριες αιτίες πρόκλησης σοβαρών και θανατηφόρων οδικών συγκρούσεων.

Επισημαίνεται τέλος, ότι αποτέλεσε την 2η αιτία πρόκλησης οδικών θανάτων, σε ποσοστό 12,6% κατά την τριετία 2021-2023, για την οποία διατίθενται τα πιο πρόσφατα διαθέσιμα στατιστικά στοιχεία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE