Με δικά της ψηφοδέλτια στις βουλευτικές του 2026 η ΕΔΕΚ - Έβαλε τέλος στα σενάρια ο Μορφάκης Σολομωνίδης

Με δικά της ψηφοδέλτια στις βουλευτικές του 2026 η ΕΔΕΚ - Έβαλε τέλος στα σενάρια ο Μορφάκης Σολομωνίδης

Αυτόνομα και με δικά της ψηφοδέλτια, θα κατέβει στις βουλευτικές εκλογές του 2026 η ΕΔΕΚ.

Αυτό επεσήμανε ο Γενικός Διευθυντής του κόμματος, Μορφάκης Σολομωνίδης, με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα. 

 
«Δηλώνω με τον πλέον ξεκάθαρο και κατηγορηματικό τρόπο ότι η ΕΔΕΚ θα κατέλθει αυτόνομα και με δικά της ψηφοδέλτια στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές του 2026.
 
Η απόφαση αυτή αποτελεί προϊόν συλλογικής βούλησης και έχει εγκριθεί ομόφωνα από το Παγκύπριο Συνέδριο του Κόμματος που πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2024.
 
Η ΕΔΕΚ παραμένει σταθερή στις αρχές της σοσιαλδημοκρατίας και στην ανάγκη ύπαρξης μιας αυτόνομης, καθαρής και υπεύθυνης πολιτικής δύναμης που θα εκφράζει γνήσια και χωρίς εξαρτήσεις τους πολίτες και τα συμφέροντα της πατρίδας. Όποια φημολογία ή σενάρια περί συνεργασιών ή συμπράξεων που δεν εδράζονται σε αποφάσεις των συλλογικών μας οργάνων, είναι αβάσιμα και αποπροσανατολιστικά.
 
Η ΕΔΕΚ θα πορευτεί προς τις κάλπες με αυτοπεποίθηση, πολιτική καθαρότητα και ισχυρή βούληση να προσφέρει ξανά στον τόπο την υπεύθυνη, πατριωτική και κοινωνικά ευαίσθητη φωνή που τόσα χρόνια αντιπροσωπεύει. Καλώ τους πολίτες να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια, για να συνεχίσουμε μαζί τον αγώνα για μια πιο δίκαιη, δημοκρατική, ελεύθερη και αξιοπρεπή Κύπρο», αναφέρει ο κ. Σολομωνίδης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Με τις φλόγες να έχουν αφήσει πίσω τους δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια και επιχειρήσεις σε κοινότητες στην ορεινή Λεμεσό, η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη δεν καλείται πλέον μόνο να διαχειριστεί τις συνέπειες μιας φυσικής καταστροφής, αλλά και τις πολιτικές αναταράξεις που πυροδοτούνται μέρα με τη μέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE