Video: Πώς καταλήξαμε στα αιματηρά επεισόδια στην Ορόκλινη - Δεν αποκλείονται νέες συλλήψεις

Video: Πώς καταλήξαμε στα αιματηρά επεισόδια στην Ορόκλινη - Δεν αποκλείονται νέες συλλήψεις

Εντατικά συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών μετά τα επεισόδια στο συγκρότημα διαμερισμάτων στην Ορόκλινη, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα να κρίσιμο τραυματισμό 27χρονου αλλοδαπού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, μετά την έκδοση διατάγματος κράτησης οκτώ ημερών εναντίον του 35χρονου διαχειριστή, δεν αποκλείονται νέες συλλήψεις αφού φαίνεται να εμπλέκονται και αλλά άτομα.

Που προσηλώνονται οι έρευνες – Το χρονικό των επεισοδίων

Οι Αρχές συνεχίζουν τη λήψη καταθέσεων και η συλλογή μαρτυρικού υλικού για να ξεκαθαρίσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, γύρω στις 10:40 το Σάββατο, ο διαχειριστής του συγκροτήματος διαμερισμάτων στην Ορόκλινη, μετέβη μαζί με 15 άτομα για να εκδιώξουν τους αλλοδαπούς που διέμεναν παράνομα, αφού υπήρχε διάταγμα έξωσης τους.

Στη σκηνή κλήθηκε περίπολο της Αστυνομίας αφού υπήρχαν επεισόδια, όπου και διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση ήταν υπό έλεγχο και τα διαμερίσματα εκκενώνονταν χωρίς προβλήματα.

Ωστόσο, γύρω στις 12:30, κλήθηκαν ενισχύσεις, αφού υπήρξε κλιμάκωση των επεισοδίων προκειμένου να επιβάλουν την τάξη, ενώ έγινε χρήση δακρυγόνων για να αντιμετωπιστούν αλλοδαποί που φέρονται να είχαν επιτεθεί εναντίον αστυνομικών.

Μετά τη λήξη των επεισοδίων εντοπίστηκε έξω από το συγκρότημα των διαμερισμάτων, αλλοδαπός ηλικίας 27 ετών τραυματισμένος σοβαρά στο κεφάλι. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου αφού του έγινε κρανιεκτομή, νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση.

Σημειώνεται επίσης ότι ένα βρέφος ηλικίας ενάμιση μηνών υπέστη μικροτραυματισμούς και μεταφέρθηκε προληπτικά για παρακολούθηση στο Μακάριο Νοσοκομείο. Η κατάσταση του βρέφους κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς εκτός κινδύνου.

Δείτε όσα αναφέρονται στο πιο κάτω απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξέσπασε φωτιά κοντά στο λιμάνι Λεμεσού - Αναφορές για δυνατές εκρήξεις

Ξέσπασε φωτιά κοντά στο λιμάνι Λεμεσού - Αναφορές για δυνατές εκρήξεις

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές στη Λεμεσό, μετά από φωτιά που ξέσπασε κοντά στην περιοχή του λιμανιού το βράδυ της Τρίτης (6/5).