Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Στις 17-18 Μαρτίου η Πενταμερής για το Κυπριακό
Στις 17 και 18 Μαρτίου θα συγκληθεί η Πενταμερής συνάντηση υπό την αιγίδα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, σύμφωνα με ελληνικές διπλωματικές πηγές.
Η 19χρονη Μάγια Ντάρβινγκ, είναι μοντέλο από τη Δανία και οι φωτογραφίες δείχνουν ότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την Ιρίνα Σάικ, το αντίθετο μάλιστα. Το ζευγάρι μάλιστα γνωρίστηκε λίγο μετά τις διακοπές του μοντέλου στην Ελλάδα το καλοκαίρι και η σχέση τους είναι γνωστή εδώ και λίγο καιρό. Πριν από λίγες μέρες μάλιστα η καλλονή πήγε στο γήπεδο για να δει και στηρίξει το νέο της σύντροφο.
Η Μάγια Ντάρβινγκ έχει κάνει τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ αλλά εκτός από τα περιοδικά αρέσκεται να ανεβάζει τις φωτογραφίες της στα κοινωνικά δίκτυα και να τρελαίνει τους followers της. Οι φωτογραφίες του μοντέλου με μαγιό και εσώρουχα μάλλον είναι οι αγαπημένες της αφού δεν της στερεί από το κοινό της.
Οι selfies με εσώρουχα αλλά και μόνο με τα απαραίτητα ανεβαίνουν σχεδόν καθημερινά στο προφίλ της και ο Ρονάλντο δεν φαίνεται να ενοχλείται αλλά το αντίθετο, μάλλον το απολαμβάνει. Αν και οι ίδιοι δεν έχουν παραδεχτεί τη σχέση τους δημόσια αλλά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Έτσι μάλλον είναι θέμα ημερών το ζευγάρι να κάνει την πρώτη κοινή του εμφάνιση.
Δείτε τις φωτογραφίες
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις