Τραγωδία στη Λεμεσό: Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του 67χρονου Ιωάννη που «έσβησε» σε εργατικό ατύχημα

Τραγωδία στη Λεμεσό: Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του 67χρονου Ιωάννη που «έσβησε» σε εργατικό ατύχημα

Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του 67χρονου Ιωάννη Νικολάου από το χωριό Αλέκτορα της Επαρχίας Λεμεσού ο οποίος έχασε τη ζωή του σε εργατικό θανατηφόρο ατύχημα στις 5 Απριλίου.

Τη νεκροτομή διενήργησε η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, λήφθησαν δείγματα για ιστοπαθολογικές εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τις γεωργικές εργασίες που εκτελούσε ο 67χρονος σε γεωργικό τεμάχιο στην περιοχή Πισσουρίου και συγκεκριμένα, ενώ οδηγούσε γεωργικό ελκυστήρα, κτύπησε με αυτόν σε χοντρά κλαδιά ελιάς με αποτέλεσμα αυτά να τον κτυπήσουν πίσω με δύναμη στο στήθος.

Αμέσως ο 67χρονος, άρχισε να καλεί σε βοήθεια, τις φωνές του οποίου άκουσε άλλος γεωργός, ο οποίος κάλεσε ασθενοφόρο στο σημείο.

Ο 67χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου λίγο αργότερα, υπέκυψε στα τραύματα του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.