Όπως ανακοινώθηκε, εγκρίθηκε το αίτημα για παράδοση των οστών στην οικογένεια εντός 7 ημερών.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Υπόθεση Θανάση: Στην οικογένεια τα οστά του - Πότε θα παραδοθούν
Σε δηλώσεις της έξω από το δικαστήριο, η μητέρα του Θανάση, Ανδριάνα Νικολάου δήλωσε ικανοποιημένη αλλά όχι χαρούμενη.
«Δεν είμαι χαρούμενη αλλά έχω μια ικανοποίηση ότι επιτέλους τα οστά του γιου μου θα έρθουν στα χέρια μου. Έχει εδώ και 4,5 χρόνια όπως γνωρίζετε που φυλάσσονται στην Αστυνομία ώσπου να ολοκληρωθούν όλες αυτές οι διαδικασίες, οι εξετάσεις και είπα εγώ ότι είναι καιρός τώρα να τα ζητήσω εφόσον ολοκληρώθηκαν», ανέφερε.
Συνεχίζοντας, η κα. Ανδριάνα είπε ότι «ήμουν πολύ θυμωμένη γιατί τόσο καιρό να προσπαθούν να μας ταλαιπωρούν, 20 χρόνια δεν ήταν αρκετά; Ξεθάψαμε το παιδί μας και μίλησε από μόνος του από τον τάφο, μίλησαν τα οστά του, μίλησαν οι επιστήμονες γιατί μας ταλαιπωρούσαν ακόμα γιατί θέλουν να μας ταλαιπωρούν ακόμα.Δεν θέλω να θυμάμαι τον πόλεμο που είχαμε από την εισαγγελία ότι δήθεν ο γιος μου αυτοκτόνησε».
«Θα πάω να μιλήσω με την εκκλησία για να δούμε τι θα κάνουμε για το που θα πάνε τα οστά», σημείωσε.
Καταληκτικά ανέφερε πως, «ο Σταυριανός βρέθηκε και πάλι μπροστά μας για να ροκανίσουν χρόνο εξαιτίας του βασανιζόμαστε τόσα χρόνια. Ποιος θα πληρώσει την κόλαση που ζούσαμε 20 χρόνια;».