Τραμπ προς επιχειρήσεις: «Ελάτε τώρα στις ΗΠΑ, μηδενικοί δασμοί, άμεσες εγκρίσεις»

Τραμπ προς επιχειρήσεις: «Ελάτε τώρα στις ΗΠΑ, μηδενικοί δασμοί, άμεσες εγκρίσεις»

Μετά την ανακοίνωση της Κίνας ότι αυξάνει τους δασμούς στις εισαγωγές αμερικανικών προϊόντων στο 84%, ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, προέτρεψε τις επιχειρήσεις να μεταφέρουν την έδρα τους στις ΗΠΑ.

Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Truth Social, ο Αμερικανός πρόεδρος χαρακτήρισε την παρούσα συγκυρία ως «ιδανική» για μετεγκατάσταση εταιρειών στις Ηνωμένες Πολιτείες. «Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να μεταφέρετε την εταιρεία σας στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο Τραμπ δεσμεύτηκε για «μηδενικούς δασμούς», άμεση σύνδεση με δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας και ταχείες εγκρίσεις, υπογραμμίζοντας ότι δε θα υπάρξουν καθυστερήσεις λόγω περιβαλλοντικών διαδικασιών. «Μην περιμένετε, κάντε το ΤΩΡΑ!», κατέληξε στην ανάρτησή του.

Δείτε την ανάρτηση Τραμπ:

Τραμπ προς επιχειρήσεις: Ελάτε τώρα στις ΗΠΑ, μηδενικοί δασμοί, άμεσες εγκρίσεις

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Γάζα: Θετικά τα πρώτα σχόλια για τις προτάσεις της ΚΔ – Σε εξέλιξη το έγγραφο - «Το τι έχει σημασία είναι να υλοποιηθεί»

ΠτΔ για Γάζα: Θετικά τα πρώτα σχόλια για τις προτάσεις της ΚΔ – Σε εξέλιξη το έγγραφο - «Το τι έχει σημασία είναι να υλοποιηθεί»

Τα πρώτα σχόλια που λάβαμε στην Αίγυπτο ήταν πολύ θετικά για το πόσο συγκεκριμένη και προετοιμασμένη ήταν η χώρα μας, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στην πρόταση που υπέβαλε στη Σύνοδο για την Ειρήνη σε σχέση με τη Γάζα, σημειώνοντας, παράλληλα, ότι η κριτική που ασκείται για το θέμα είναι κακόβουλη.

BEST OF TOTHEMAONLINE