Μπράβο στην Κωνσταντίνα Ευριπίδου! Δείτε τι δώρο έκανε στην Αντωνία που αποχώρησε

Μπράβο στην Κωνσταντίνα Ευριπίδου! Δείτε τι δώρο έκανε στην Αντωνία που αποχώρησε

Κάθε χρόνο, σε κάθε αποχώρηση, ακούμε τη γνωστή ατάκα «τίποτα δεν τελειώνει εδώ».

Έτσι και η κυρία της κριτικής επιτροπής, βλέποντας πως η Αντωνία Αντωνίου, η φιναλίστ που αποχώρησε από τα καλλιστεία, στο ένατο live, αξίζει να συνεχίσει την πορεία της στο χώρο του modeling, με γενναιοδωρία, της πρόσφερε μια υποτροφία στη σχολή της.

Αυτά είναι που θέλουμε να ακούμε και να βλέπουμε τα κορίτσια να συνεχίζουν με τα σωστά εφόδια την καριέρα τους στο χώρο, που οι ίδιες επέλεξαν.

Βεβαίως δεν «έμεινε πίσω» και ο Νικόλας Ιωαννίδης, που έταξε μια επαγγελματική φωτογράφιση στην αποχωρήσασα ενώ με τη σειρά του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είπε «κι εγώ θα την πάω στην Αθήνα».

Τέλος καλό και όλα καλά τελικά για την όμορφη φιναλίστ!

Του Στέφανου Χαραλάμπους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE