Μπράβο στην Κωνσταντίνα Ευριπίδου! Δείτε τι δώρο έκανε στην Αντωνία που αποχώρησε

Μπράβο στην Κωνσταντίνα Ευριπίδου! Δείτε τι δώρο έκανε στην Αντωνία που αποχώρησε

Κάθε χρόνο, σε κάθε αποχώρηση, ακούμε τη γνωστή ατάκα «τίποτα δεν τελειώνει εδώ».

Έτσι και η κυρία της κριτικής επιτροπής, βλέποντας πως η Αντωνία Αντωνίου, η φιναλίστ που αποχώρησε από τα καλλιστεία, στο ένατο live, αξίζει να συνεχίσει την πορεία της στο χώρο του modeling, με γενναιοδωρία, της πρόσφερε μια υποτροφία στη σχολή της.

Αυτά είναι που θέλουμε να ακούμε και να βλέπουμε τα κορίτσια να συνεχίζουν με τα σωστά εφόδια την καριέρα τους στο χώρο, που οι ίδιες επέλεξαν.

Βεβαίως δεν «έμεινε πίσω» και ο Νικόλας Ιωαννίδης, που έταξε μια επαγγελματική φωτογράφιση στην αποχωρήσασα ενώ με τη σειρά του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είπε «κι εγώ θα την πάω στην Αθήνα».

Τέλος καλό και όλα καλά τελικά για την όμορφη φιναλίστ!

Του Στέφανου Χαραλάμπους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE